• Претседател - Билјана Јовановска,
  маил  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
 • Претседателство:
  Билјана Јовановска, 
  м-р Теодора Мартијановска,
  Бојан Костадиновски,
  Марија Костадинова,
  Драги Колевски,
  Бобан Блажевски,
  проф. д-р Силвана Колева,
  Филип Кокаровски и
  Тања Стојчевска.
 • Клуб на млади
  Претседател Бојан Костадиновски, 
  Потпретседател Марија Костадинова
 • Статутарна комисија
  Виолетка Спасевска,
  Елена Урдовска и
  Драги Колевски
 • Тело за материјално и финансиско работење:
  Василко Ангелевски,
  Тијана Спасовска и
  Зоран Душевски.