Дали со оваа изјава министерот Николовски го повлекува спорниот член од Законот за изменување и дополнување на законот за земјоделско земјиште, со кој се дозволуваше поставување на енергетска опрема на земјоделско земјиште од 3 и 4 категорија? Според ЕНЕР, спорниот член не е повлечен. Дали самиот се демантира?